Може ли някой да ми обясни за задните носачи имало някакви лагери дето са за смяна , иначе щяла да ми се разкрачи колата ......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Задни носачи
Collapse
X
-
задни носачи, викашI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
-
Искам да попитам възможно ли е признак за износването на тези лагери да е виене от задната част на колата. Аз не разбирам хич и нищо не чувам, но онзи ден возих вуйчо ми, който също не е специалист, но е шофьор отдавна и ми каза, че според него имало някакво виене и сигурно било лагер. Ясно, че най-добре да се заведе на майстор, но все пак да се ориентирамAlfa Romeo 146, 1.4 Twin Spark, 1999 г.
Comment
-
РЕмонтния комплект е 28лв,обаче ако нямаш късмет и има запек,нещата стават голям шокЗаради тия лагери си купих автоматичен трион(не се ебавам) за да мога да режа болта заедно с шайбите
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Добре де какво може да стане от това че е разкрачена ???? Моята е съвсем леко разкрачена и много си ме кефи така за това питам ( даже по едно време си мислех как да я разкрача още малко ( за колата става дума))
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeisterНеравномерно износване на гумите се получава, и самото колело се клати яко като го повдигнеш на крик => отзад става доста нестабилна колата.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
Comment